Рекламно студио Глобал Арт Принт и Магазин и сервиз Brand Computers

За нас

Фирма Глобал Арт Принт ЕООД е създадена, като наследник на фирма ЕТ Глобал Принт през 2010 г. Нашият бизнес стартира през далечната 1988 г., като основна дейност Фотоателие за паспортна и студийна фотография. Още преди това бяхме специализирали цветна фотография на доста високо ниво преди да дойде ерата на минилабораториите (minilab).

След това, през годините, фирмата се разви в печатната реклама и в момента притежаваме една завършена дигитална печатница. Добавихме също и външна реклама, като предлагаме доста конкурентни цени и качество.

Преди 10-тина години, добавихме в своето портфолио ѝ търговия и сервиз на компютри, лаптопи, принтери, като сме насочени изцяло към внос и продажба на маркови компютри, лаптопи, монитори втора употреба: DELL, HP, Lenovo. Поддръжката е изцяло в нашия фирмен сервиз. Ремонтираме и лаптопи от потребителския клас и марки: Acer, Asus, Lenovo, Sony, HP и др.

Подменяме и правим ребол на BGA чипове, решаваме възникнали проблеми по дънните платки на лаптопите. Сервизът ни е една от силните страни, тъй-като решаваме проблеми, които са останали нерешени в други сервизи за техника

Държим на качеството и на доволните клиенти! Техниката, която продаваме е задължително от клас А+++.