Маркови компютри втора употреба - Магазин и сервиз Brand Computers

Компютри

Внос и продажба на маркови компютри втора употреба, марки DELL, HP, Lenovo, Fujitsu и т.н. Brand Computers извършва изцяло реновиране на техниката и препродажба на нашия пазар. Поддръжката е изцяло в нашия сервиз. Гаранцията на закупените от нас компютри втора ръка е 6+6 месеца, с възможност за удължаване до 2 години.

Техниката е изцяло клас А+++.

За втора употреба се считат всички използвани / употребявани компютри, лаптопи или друга офис техника, т.е. вече са били експлоатирани (използвани) след първоначалното излизане на пазара.

Магазин за компютри втора ръка Бранд Компютърс се намира в гр. София, ж.к. Люлин.

  • Предлагаме решения на софтуерни проблеми
  • Ремонт и ъпгрейд на стари компютри
  • Профилактика, ремонт на дънни платки и захранвания
  • Смяна на процесори и памети
  • Части втора употреба

В Бранд Компютърс решаваме проблеми, които са останали нерешени в други сервизи за компютри и лаптопи. Държим на качеството и на доволните клиенти.

Компютър HP Compaq 8000 Elite
Компютър HP Compaq 8000 Elite
145.00 BGN

Процесор Intel Core 2 Duo, CPU E8400 3 GHz, RAM 4GB DDR3 1333 MHz, 1333 MHz, хард диск 250GB SATA

Компютри втора ръка

Употребяваните компютри обикновено са с отлично качество, преминала пълни тестове за функционалност и съвместимост. Затова, ние предлагаме компютри на най-големите имена в производството на компютърна техника като Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др. Избирайки употребявана компютърна техника от доверен доставчик, това ще Ви осигури спокойствие и сигурност.

Различни модели персонални компютри

Нашите компютърни конфигурации (настолни и преносими компютри втора ръка) с различни параметри, са готови да задоволят нуждите, както на домашните потребители, така и на бизнеса, който има нужда от повече процесорна мощ и памет. Предлагаме Ви разнообразие от модели употребявани компютри, започвайки от най-бюджетните решения до съвсем съвременни модели, подходящи дори и за запалени геймъри.

Маркови компютри втора употреба

Компютрите, които ние продаваме, са с произход от различни европейски страни, изкупени от компании, работещи в различни части от бизнеса. Общото е, че всички от тях купуват надеждни и качествени компютри и това им гарантира безпроблемна работа. Заради това те купуват бизнес сериите на доказани производители (Dell, Lenovo, Hp, Fujitsu Siemens), които са твърде скъпи за обикновения потребител. Компютрите, сглобени с всякакви части от фирмите, предлагащи компютърни части и аксесоари, нямат нищо общо с тези на някоя водеща марка. Разликите са много - охлаждане, захранване, дънна платка. Всичко е направено без да се пести материал, защото тези компютри са скъпи и цената на материалите се заплаща. Присъствието на мед в охлаждането и захранването е предпоставка за дълъг живот. При марковите машини няма шум. Те имат и много предимства, в които ще се убедите сами, след като закупите такава техника от нас.

Настолни компютри от висок клас (компютри бизнес клас)

Качествените маркови компютри, които ние предлагаме, Ви гарантират, че ще имате здрав, надежден компютър, който освен всичко е и с гаранция. Цените, ще се убедите сами, са едни от най-добрите на пазара. Нашите компютри втора ръка са винаги Клас А+++. Животът на тези компютри (макар да са компютри втора употреба) е в пъти по-дълъг от този на един нов компютър от магазина от по-нисък клас.

Гаранция за всеки продукт, закупен от BRAND COMPUTERS

Компютрите, които продаваме, са напълно реновирани. Сменена е термо пастата на процесора, почистени са основно и са проверени захранване, хард диск и дънна платка за евентуални проблеми.

Как да изберете конфигурация за Вашия домашен компютър

Процесорът, обикновенно, е най-важен за бързината на Вашия компютър, заради това нашите компютри обикновенно са с процесори на Intel и то Pentium фамилия. Това са най-скъпите, но и най-добрите процесори. До скоро, в един такъв компютър, слабото звено се оказваше хард дискът, поради това, че процесорът е много бърз, но времето за достъп до данните беше ограничено от конвенционалните твърди дискове. В последно време, с навлизането на SSD хард дисковете, този проблем е отстранен. При тях, времето за достъп до данните е многократно по-кратък.

Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При покупки над 150 лв. предлагаме безплатна доставка за София. За останалите градове в България, доставката е обикновенно до офис на Еконт или Speedy.